Uw Terrazzo- en granitovloeren : tijdloze luxe, met zorg behandeld. Glanzend, beschermd en als nieuw.

Uw Terrazzo- en granitovloeren krijgen weer die schitterende, oorspronkelijke glans terug, waardoor elke ruimte opnieuw tot leven komt en de schoonheid van het steen echt tot zijn recht komt

Terrazzo- en granito vloeren geven een eigentijdse en unieke uitstraling. Terrazzo- en granitovloeren zijn beschikbaar in verschillende afwerkingen, waaronder gepolijst en gezoet. Ondanks de duurzaamheid van terrazzo- en granitovloeren kunnen ze gevoelig zijn voor vuilophoping en slijtage bij intensief gebruik. Zichtbare tekenen van slijtage, vlekken en ophoping van vuil kunnen afbreuk doen aan de esthetische waarde van uw vloer.

Om de oorspronkelijke uitstraling van uw terrazzo en granito behouden is regelmatig onderhoud belangrijk. Met onze professionele aanpak, geavanceerde technieken en hoogwaardige materialen zorgen wij ervoor dat uw vloer er top uitziet en blijft presteren.

Elke vloer is uniek. Wij adviseren u graag over geschikte reinigings-, onderhouds- en beschermingsopties. Afgestemd op het type terrazzo en granito, de intensiteit van het gebruik en de aard van de vervuiling. Onze vakmensen beschikken over jarenlange ervaring in het milieubewust reinigen en onderhouden van terrazzo- en granito vloeren. Door onze professionele aanpak, effectieve technieken en materialen wordt de levensduur van uw vloer verlengd.

Bent u geïnteresseerd? Of heeft u vragen over de beste behandeling van uw terrazzo- en granito vloer? Neem contact met ons op.

Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Elk project beschouwen wij als een uitdaging waarbij we streven naar perfecte service en het overtreffen van uw verwachtingen.

Onze vertrouwde klanten

Van Heerden vloerreiniging 
en onderhoud is gevestigd
in Akersloot en voert reiniging en onderhoud uit in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht

Wilt u een offerte aanvragen voor reiniging van uw Terrazzo- en granito vloer? Klik op de onderstaande link om een offerteaanvraag in te dienen. We zullen u graag voorzien van een prijsopgave voor onze vloerreinigingsdiensten.

Effectieve Technieken
Betrouwbaar
Milieubewust

Vraag gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 2