Uw basalt: tijdloze luxe, met zorg behandeld. Glanzend, beschermd en als nieuw.

Uw basalt krijgt weer die schitterende, oorspronkelijke glans terug, waardoor elke ruimte opnieuw tot leven komt en de schoonheid van het marmer echt tot zijn recht komt

Basalt vloeren stralen tijdloze klasse uit en zijn een duurzame keuze voor diverse ruimtes. Ondanks de natuurlijke robuustheid van basalt kunnen dagelijkse slijtage en invloeden van vuil, stof en vocht de vloer beïnvloeden.

Om de oorspronkelijke uitstraling van basalt te behouden is regelmatig onderhoud essentieel. Met onze professionele aanpak, geavanceerde technieken en hoogwaardige materialen zorgen wij ervoor dat uw basalt vloer niet alleen prachtig blijft, maar ook maximaal duurzaam is. Denk hierbij aan diepgaande reiniging, herstel van de afwerking en het aanbrengen van een beschermende laag. Hiermee wordt de levensduur van uw vloer aanzienlijk verlengd en behoudt het zijn natuurlijke schoonheid.

Elke vloer is uniek. Wij adviseren u graag over geschikte reinigings-, onderhouds- en beschermingsopties. Afgestemd op het type basalt, de intensiteit van het gebruik en de aard van de vervuiling. Onze vakmensen beschikken over jarenlange ervaring in het milieubewust reinigen en onderhouden van uw basalt vloer. Door onze professionele aanpak, effectieve technieken en materialen wordt de levensduur van uw basalt verlengd.

Bent u geïnteresseerd? Of heeft u vragen over de beste behandeling van uw basalt?
Neem contact met ons op.

Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Elk project beschouwen wij als een uitdaging waarbij we streven naar perfecte service en het overtreffen van uw verwachtingen.

Onze vertrouwde klanten

Van Heerden vloerreiniging 
en onderhoud is gevestigd
in Akersloot en voert reiniging en onderhoud uit in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht

Wilt u een offerte aanvragen voor reiniging van uw marmere vloer? Klik op de onderstaande link om een offerteaanvraag in te dienen. We zullen u graag voorzien van een prijsopgave voor onze vloerreinigingsdiensten.

Effectieve Technieken
Betrouwbaar
Milieubewust

Vraag gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 2