Uw grindvloer: tijdloze luxe, met zorg behandeld. Glanzend, beschermd en als nieuw.

Uw grindvloer krijgt weer die schitterende, oorspronkelijke glans terug, waardoor elke ruimte opnieuw tot leven komt en de schoonheid van het steen echt tot zijn recht komt

Een grindvloer heeft een natuurlijke en exclusieve uitstaling. Om uw vloer fris en hygiënisch te houden is het aan te raden om het grind regelmatig professioneel te laten reinigen en onderhouden. Er zijn 2 soorten grindvloeren te onderscheiden, namelijk een open- en gesealde grindvloer.

Een open grindvloer heeft een natuurlijke en robuuste uitstraling. Tussen het grind is ruimte, waar zich na verloop van tijd, vuil en zeepresten kunnen nestelen. Dit kan leiden tot onaangename geurtjes. Daarom is het noodzakelijk om bij een open grindvloer een dieptereiniging uit te voeren, zodat vuil en bacteriën verwijderd worden. Zo houdt u uw vloer fris en hygiënisch!

Een gesealde grindvloer daar in tegen, is onderhoudsvriendelijker. De ruimtes tussen het grind zijn dichtgesmeerd, waardoor vuil zich minder goed kan hechten. Om de glans van uw vloer te behouden, is een professionele reinigings- of onderhoudsbeurt geen overbodige luxe. Zo lijkt uw vloer weer als nieuw!

Wij zijn gespecialiseerd in milieuvriendelijk reinigen en onderhouden van grindvloeren. Met onze professionele aanpak, doeltreffende technieken en hoogwaardige materialen verlengen we aanzienlijk de levensduur van uw vloer.

Elke vloer is uniek. Wij adviseren u graag over geschikte reinigings-, onderhouds- en beschermingsopties. Afgestemd op het type grind, de intensiteit van het gebruik en de aard van de vervuiling. Onze vakmensen beschikken over jarenlange ervaring in het milieubewust reinigen en onderhouden van grindvloeren.

Bent u geïnteresseerd? Of heeft u vragen over de beste behandeling van uw grindvloer?
Neem contact met ons op.

Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Elk project beschouwen wij als een uitdaging waarbij we streven naar perfecte service en het overtreffen van uw verwachtingen.

Onze vertrouwde klanten

Van Heerden vloerreiniging en onderhoud is gevestigd
in Akersloot en voert reiniging en onderhoud uit in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht

Wilt u een offerte aanvragen voor reiniging van uw grindvloer? Klik op de onderstaande link om een offerteaanvraag in te dienen. We zullen u graag voorzien van een prijsopgave voor onze vloerreinigingsdiensten.

Effectieve Technieken
Betrouwbaar
Milieubewust

Vraag gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 2