Uw marmer: tijdloze luxe, met zorg behandeld. Glanzend, beschermd en als nieuw.

Uw marmer krijgt weer die schitterende, oorspronkelijke glans terug, waardoor elke ruimte opnieuw tot leven komt en de schoonheid van het marmer echt tot zijn recht komt

Een marmeren vloer straalt elegantie en natuurlijke schoonheid uit. Marmer is herkenbaar aan zijn mooie natuurlijke aders en textuur. Maar is ook gevoelig voor krassen, vuil en slijtage. Om de mooie glans en frisheid van uw vloer te behouden is het van belang om uw marmer periodiek en professioneel te onderhouden.

Met onze doeltreffende technieken en hoogwaardige materialen verlengen we de levensduur van uw vloer aanzienlijk. We zorgen wij ervoor dat uw marmer niet alleen prachtig blijft, maar ook maximaal duurzaam is.

Elke vloer is uniek. Wij adviseren u graag over geschikte reinigings-, onderhouds- en beschermingsopties. Afgestemd op het type marmer, de intensiteit van het gebruik en de aard van de vervuiling. Onze vakmensen beschikken over jarenlange ervaring in het milieubewust reinigen en onderhouden van uw marmeren vloer. Door onze professionele aanpak, effectieve technieken en materialen wordt de levensduur van uw marmer aanzienlijk verlengd.

Bent u geïnteresseerd? Of heeft u vragen over de beste behandeling van uw marmer?
Neem contact met ons op.

Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Elk project beschouwen wij als een uitdaging waarbij we streven naar perfecte service en het overtreffen van uw verwachtingen.

Onze vertrouwde klanten

Van Heerden vloerreiniging 
en onderhoud is gevestigd
in Akersloot en voert reiniging en onderhoud uit in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht

Wilt u een offerte aanvragen voor reiniging van uw marmere vloer? Klik op de onderstaande link om een offerteaanvraag in te dienen. We zullen u graag voorzien van een prijsopgave voor onze vloerreinigingsdiensten.

Effectieve Technieken
Betrouwbaar
Milieubewust

Vraag gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 2