Uw Belgisch hardsteen: tijdloze luxe, met zorg behandeld. Glanzend, beschermd en als nieuw.

Uw Belgisch hardsteen krijgt weer die schitterende, oorspronkelijke glans terug, waardoor elke ruimte opnieuw tot leven komt en de schoonheid van het steen echt tot zijn recht komt

Belgisch hardsteen, ook wel Blauwe Steen genoemd, is herkenbaar aan zijn kenmerkende aders en natuurlijke textuur. Echter is het gevoelig voor vuil en vloeistoffen, wat vlekken en verlies van glans kan veroorzaken. Periodieke onderhoud is essentieel om slijtage en vuil te verwijderen en de frisheid en luxe uitstraling te behouden.

Wij zijn gespecialiseerd in milieuvriendelijk reinigen en onderhouden van Belgisch hardstenen vloeren. Met onze professionele aanpak, doeltreffende technieken en hoogwaardige materialen verlengen we aanzienlijk de levensduur van uw vloer. Voor deskundig advies, afgestemd op het type Belgisch hardsteen, het gebruiksniveau en de aard van de vervuiling, staan wij graag tot uw dienst.

Elke vloer is uniek. Wij adviseren u graag over geschikte reinigings-, onderhouds- en beschermingsopties. Afgestemd op het type vloer, de intensiteit van het gebruik en de aard van de vervuiling. Onze vakmensen beschikken over jarenlange ervaring in het milieubewust reinigen en onderhouden van Belgisch hardsteen.

Bent u geïnteresseerd? Of heeft u vragen over de beste behandeling van uw Belgisch hardstenen vloer? Neem contact met ons op.

Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Elk project beschouwen wij als een uitdaging waarbij we streven naar perfecte service en het overtreffen van uw verwachtingen.

Onze vertrouwde klanten

Van Heerden vloerreiniging en onderhoud is gevestigd
in Akersloot en voert reiniging en onderhoud uit in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht

Wilt u een offerte aanvragen voor reiniging van uw Belgisch hardsteen vloer? Klik op de onderstaande link om een offerteaanvraag in te dienen. We zullen u graag voorzien van een prijsopgave voor onze vloerreinigingsdiensten.

Effectieve Technieken
Betrouwbaar
Milieubewust

Vraag gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 2