Uw houten vloer: tijdloze luxe, met zorg behandeld. Glanzend, beschermd en als nieuw.

Uw houten vloer krijgt weer die schitterende, oorspronkelijke glans terug, waardoor elke ruimte opnieuw tot leven komt en de schoonheid van het steen echt tot zijn recht komt

Houten vloeren stralen tijdloze schoonheid en warmte uit. Het onderhouden van houten vloeren is cruciaal om de uitstraling en kwaliteit in de loop der tijd te behouden. Ondanks de natuurlijke robuustheid van houten vloeren, kunnen dagelijkse slijtage en blootstelling aan vuil, stof en vocht de oorspronkelijke schoonheid van uw vloer aantasten. Regulier onderhoud is belangrijk om krassen, vlekken en vervaging te voorkomen.

Wij zijn gespecialiseerd in het diepgaand reinigen, schuren, herstellen van houten vloeren. Maar ook in het aanbrengen van afwerkingslagen zoals lakken, oliën en waxen. Hierdoor behoudt uw houten vloer zijn natuurlijke schoonheid en geniet hij van extra bescherming tegen verdere slijtage. Met onze professionele aanpak, geavanceerde technieken en hoogwaardige materialen zorgen wij ervoor dat uw vloer niet alleen zijn natuurlijke pracht behoudt, maar ook zijn duurzaamheid maximaliseert.

Elke vloer is uniek. Wij adviseren u graag over geschikte reinigings-, onderhouds- en beschermingsopties. Afgestemd op het type hout, de intensiteit van het gebruik en de aard van de vervuiling. Onze vakmensen beschikken over jarenlange ervaring in het milieubewust reinigen en onderhouden van houten vloeren.

Bent u geïnteresseerd? Of heeft u vragen over de beste behandeling van uw houten vloer?
Neem contact met ons op.

Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Elk project beschouwen wij als een uitdaging waarbij we streven naar perfecte service en het overtreffen van uw verwachtingen.

Onze vertrouwde klanten

Van Heerden vloerreiniging en onderhoud is gevestigd
in Akersloot en voert reiniging en onderhoud uit in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht

Wilt u een offerte aanvragen voor reiniging van uw houten vloer? Klik op de onderstaande link om een offerteaanvraag in te dienen. We zullen u graag voorzien van een prijsopgave voor onze vloerreinigingsdiensten.

Effectieve Technieken
Betrouwbaar
Milieubewust

Vraag gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 2