Uw hardsteen: tijdloze luxe, met zorg behandeld. Glanzend, beschermd en als nieuw.

Uw hardsteen krijgt weer die schitterende, oorspronkelijke glans terug, waardoor elke ruimte opnieuw tot leven komt en de schoonheid van het steen echt tot zijn recht komt

Hardstenen vloeren zijn duurzaam en zijn kenmerkend aan hun unieke kalkhoudende eigenschappen. Hardsteen biedt een solide en stijlvolle basis voor diverse ruimtes. Hardsteen varieert zich in afwerkingen zoals gepolijst, gezoet, getrommeld en meer. Ondanks de natuurlijke slijtvastheid van hardsteen is het belangrijk om deze regelmatig te onderhouden. Zo blijft uw hardsteen in optimale staat.

Wij zijn gespecialiseerd in milieuvriendelijk reinigen en onderhouden van hardstenen vloeren. Met onze professionele aanpak, doeltreffende technieken en hoogwaardige materialen verlengen we aanzienlijk de levensduur van uw vloer.

Elke vloer is uniek. Wij adviseren u graag over geschikte reinigings-, onderhouds- en beschermingsopties. Afgestemd op het type hardsteen, de intensiteit van het gebruik en de aard van de vervuiling. Onze vakmensen beschikken over jarenlange ervaring in het milieubewust reinigen en onderhouden van hardstenen vloeren.

Bent u geïnteresseerd? Of heeft u vragen over de beste behandeling van uw hardsteen vloer?
Neem contact met ons op.

Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Elk project beschouwen wij als een uitdaging waarbij we streven naar perfecte service en het overtreffen van uw verwachtingen.

Onze vertrouwde klanten

Van Heerden vloerreiniging en onderhoud is gevestigd
in Akersloot en voert reiniging en onderhoud uit in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht

Wilt u een offerte aanvragen voor reiniging van uw hardstenen vloer? Klik op de onderstaande link om een offerteaanvraag in te dienen. We zullen u graag voorzien van een prijsopgave voor onze vloerreinigingsdiensten.

Effectieve Technieken
Betrouwbaar
Milieubewust

Vraag gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 2