Linoleum op zijn mooist: duurzaam, kleurrijk en altijd fris.

Linoleum & marmoleum heeft periodieke reiniging en onderhoud nodig. Dit voorkomt slijtage door veelvuldig en/of langdurig gebruik.

Linoleum, ook wel marmoleum genoemd. Dit is een zeer duurzaam en hygiënisch natuurproduct. Het wordt gemaakt van lijnolie, hars, jute, kalksteen en is in allerlei kleuren verkrijgbaar.

Vloeren van linoleum / marmoleum zijn onderhoudsvriendelijk en daarom erg populair bij zorginstellingen, gemeenten, scholen, bedrijven en particulieren. Toch heeft deze vloer periodieke reiniging en onderhoud nodig. Linoleum / marmoleum kan slijten door veelvuldig en/of langdurig gebruik.

Voor het aanbrengen van een nieuwe polymeerlaag (waslaag) hanteren wij verschillende methodes, zoals topstrippen, sprayen en opblokken of diepstrippen. Zo verlengt u de levensduur van uw vloer en is hij weer in topconditie!

Onze vertrouwde klanten

Van Heerden vloerreiniging 
en onderhoud is gevestigd 
in Akersloot en voert linoleumreiniging en onderhoud
uit in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht

Wilt u een offerte aanvragen voor linoleum / marmoleum? Klik op de onderstaande link om een offerteaanvraag in te dienen. We zullen u graag voorzien van een prijsopgave voor onze linoleum / marmoleum reinigingsdiensten.

Effectieve Technieken
Betrouwbaar
Milieubewust

Vraag gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 2