PVC in topconditie: duurzaam, stralend en altijd professioneel verzorgd.

Voor het reinigen en onderhouden van uw PVC vloer hanteren wij verschillende methodes, zoals oppervlakte reinigen, opblokken en diepstrippen.

Door onze professionele aanpak, effectieve technieken en materialen wordt de levensduur van uw PVC vloer aanzienlijk verlengd. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en ieder project is voor ons een uitdaging! Daarom doen wij er alles aan om u een goede service te bieden en aan uw verwachtingen te voldoen.

Wij werken voor o.a. particulieren, kantoren, scholen, zorginstellingen,  industrie, horeca, bedrijven, gemeentelijke instellingen, sportcentra’s en overige gebouwen. Hierbij is iedere situatie uniek. Daarom adviseren wij u graag welke reinigings- en/of onderhoudsmethode kan worden toegepast. Dit doen wij op basis van materiaalsoort, gebruiksintensiteit en soort vervuiling.

Iedere vloer is uniek. Daarom adviseren wij u graag welke reinigingsmethode er kan worden toegepast. Dit doen wij op basis van materiaalsoort, gebruiksintensiteit en soort vervuiling.

Onze vertrouwde klanten

Van Heerden vloerreiniging 
en onderhoud is gevestigd in Akersloot en voert PVC vloer reiniging en onderhoud uit in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht

Wilt u een offerte aanvragen voor PVC vloer? Klik op de onderstaande link om een offerteaanvraag in te dienen. We zullen u graag voorzien van een prijsopgave voor onze PVC reinigingsdiensten.

Effectieve Technieken
Betrouwbaar
Milieubewust

Vraag gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 2