Uw PVC-vloer: tijdloze luxe, met zorg behandeld. Glanzend, beschermd en als nieuw.

Uw PVC-vloer: krijgt weer die schitterende, oorspronkelijke glans terug, waardoor elke ruimte opnieuw tot leven komt en de schoonheid van het steen echt tot zijn recht komt

Een PVC-vloer heeft een eigentijdse uitstraling en een duurzaam karakter. Toch is ook PVC gevoelig voor vuil en vloeistoffen, vooral in de nerven. Dit kan vlekken en een verlies van glans veroorzaken.

Periodiek onderhoud is daarom essentieel om slijtage, vuil en bacteriën effectief en grondig te verwijderen. Hierdoor behoudt het zijn frisse en luxe uitstraling. Wij zijn gespecialiseerd in milieuvriendelijk reinigen en onderhouden van PVC-vloeren. Met onze professionele aanpak, doeltreffende technieken en hoogwaardige materialen verlengen we aanzienlijk de levensduur van uw vloer.

Elke vloer is uniek. Wij adviseren u graag over geschikte reinigings-, onderhouds- en beschermingsopties. Afgestemd op het type PVC, de intensiteit van het gebruik en de aard van de vervuiling. Onze vakmensen beschikken over jarenlange ervaring in het milieubewust reinigen en onderhouden van PVC.

Bent u geïnteresseerd? Of heeft u vragen over de beste behandeling van uw PVC-vloer?
Neem contact met ons op.

Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Elk project beschouwen wij als een uitdaging waarbij we streven naar perfecte service en het overtreffen van uw verwachtingen.

Onze vertrouwde klanten

Van Heerden vloerreiniging 
en onderhoud is gevestigd in Akersloot en voert PVC vloer reiniging en onderhoud uit in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht

Wilt u een offerte aanvragen voor PVC vloer? Klik op de onderstaande link om een offerteaanvraag in te dienen. We zullen u graag voorzien van een prijsopgave voor onze PVC reinigingsdiensten.

Effectieve Technieken
Betrouwbaar
Milieubewust

Vraag gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 2