Uw graniet: tijdloze luxe, met zorg behandeld. Glanzend, beschermd en als nieuw.

Uw graniet krijgt weer die schitterende, oorspronkelijke glans terug, waardoor elke ruimte opnieuw tot leven komt en de schoonheid van het marmer echt tot zijn recht komt

Een granieten vloer geeft een luxe uitstraling en is een prachtige en duurzame keuze voor diverse ruimtes. Ondanks de robuust- en slijtvastheid van graniet, kan in de loop van de tijd de glans van uw vloer verminderen. Vooral op intensief gebruikte plekken. Slijtage, vlekken en oppervlaktevervuiling kunnen de esthetiek van uw vloer beïnvloeden.

Om de oorspronkelijke uitstraling van een granieten vloer te behouden is regelmatig onderhoud belangrijk. Met onze professionele aanpak, geavanceerde technieken en hoogwaardige materialen zorgen wij ervoor dat uw graniet niet alleen prachtig blijft, maar ook maximaal duurzaam is.

Elke vloer is uniek. Wij adviseren u graag over geschikte reinigings-, onderhouds- en beschermingsopties. Afgestemd op het type graniet, de intensiteit van het gebruik en de aard van de vervuiling. Onze vakmensen beschikken over jarenlange ervaring in het milieubewust reinigen en onderhouden van uw marmeren vloer. Door onze professionele aanpak, effectieve technieken en materialen wordt de levensduur van uw graniet verlengd.

Bent u geïnteresseerd? Of heeft u vragen over de beste behandeling van uw graniet? Neem contact met ons op.

Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Elk project beschouwen wij als een uitdaging waarbij we streven naar perfecte service en het overtreffen van uw verwachtingen.

Onze vertrouwde klanten

Van Heerden vloerreiniging 
en onderhoud is gevestigd
in Akersloot en voert reiniging en onderhoud uit in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht

Wilt u een offerte aanvragen voor reiniging van uw granieten vloer? Klik op de onderstaande link om een offerteaanvraag in te dienen. We zullen u graag voorzien van een prijsopgave voor onze vloerreinigingsdiensten.

Effectieve Technieken
Betrouwbaar
Milieubewust

Vraag gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 2