Behoud de warmte en comfort van uw tapijt. Diep gereinigd & perfect beschermd.

Uw tapijt krijgt weer die schitterende, oorspronkelijke glans terug, waardoor elke ruimte opnieuw tot leven komt en de schoonheid van het tapijt echt tot zijn recht komt

Tapijt draagt bij aan een comfortabele en warme uitstraling in uw ruimte. Deze wilt u fris en schoon houden. Niet alleen voor het zicht, maar ook voor een gezonder leven. Daarom is het verstandig om uw vloerbedekking, vloerkleed of inloopmat regelmatig professioneel en grondig te laten reinigen en onderhouden.

Wij beschikken over uitgebreide ervaring in het milieubewust reinigen en onderhouden van tapijt. En pakken hardnekkige vlekken, ophopingen van stof en zand graag aan. Dankzij onze professionele aanpak, doeltreffende technologieën en hoogwaardige materialen wordt de levensduur van uw vloerbedekking aanzienlijk verlengd.

Elke vloer is uniek. Wij adviseren u graag over geschikte reinigings-, onderhouds- en beschermingsopties. Afgestemd op het type tapijt, de intensiteit van het gebruik en de aard van de vervuiling. Onze vakmensen beschikken over jarenlange ervaring in het milieubewust reinigen en onderhouden van tapijt. Door onze professionele aanpak, effectieve technieken en materialen wordt de levensduur van uw tapijt verlengd.

Bent u geïnteresseerd? Of heeft u vragen over de beste behandeling van uw vloerbedekking, vloerkleed of inloopmat? Neem contact met ons op.

Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Elk project beschouwen wij als een uitdaging waarbij we streven naar perfecte service en het overtreffen van uw verwachtingen.

Onze vertrouwde klanten

Van Heerden vloerreiniging 
en onderhoud is gevestigd in Akersloot en voert tapijtreiniging en onderhoud uit in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht

Wilt u een offerte aanvragen voor tapijtreiniging? Klik op de onderstaande link om een offerteaanvraag in te dienen. We zullen u graag voorzien van een prijsopgave voor onze tapijtreinigingsdiensten.

Effectieve Technieken
Betrouwbaar
Milieubewust

Vraag gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 2