Uw travertin: tijdloze luxe, met zorg behandeld. Glanzend, beschermd en als nieuw.

Uw travertin krijgt weer die schitterende, oorspronkelijke glans terug, waardoor elke ruimte opnieuw tot leven komt en de schoonheid van het steen echt tot zijn recht komt

Een travertin vloer straalt tijdloze elegantie en natuurlijke pracht uit. Het heeft een kenmerkende textuur, maar is ook gevoelig voor vuil en vloeistoffen die in de poriën kunnen doordringen. Om de prachtige uitstraling van deze vloer te behouden is het belangrijk om uw travertin vloer periodiek en professioneel te onderhouden en reinigingen.

Onze specialisatie ligt in het milieuvriendelijk onderhouden van travertin vloeren. Met onze professionele aanpak, doeltreffende technieken en hoogwaardige materialen, verlengen we aanzienlijk de levensduur van uw vloer.

Elke vloer is uniek. Wij adviseren u graag over geschikte reinigings-, onderhouds- en beschermingsopties. Afgestemd op het type travertin, de intensiteit van het gebruik en de aard van de vervuiling. Onze vakmensen beschikken over jarenlange ervaring in het milieubewust reinigen en onderhouden van travertin vloeren. Door onze professionele aanpak, effectieve technieken en materialen wordt de levensduur van uw vloer verlengd.

Bent u geïnteresseerd? Of heeft u vragen over de beste behandeling van uw travertin vloer?
Neem contact met ons op.

Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Elk project beschouwen wij als een uitdaging waarbij we streven naar perfecte service en het overtreffen van uw verwachtingen.

Onze vertrouwde klanten

Van Heerden vloerreiniging 
en onderhoud is gevestigd
in Akersloot en voert reiniging en onderhoud uit in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht

Wilt u een offerte aanvragen voor reiniging van uw travertin vloer? Klik op de onderstaande link om een offerteaanvraag in te dienen. We zullen u graag voorzien van een prijsopgave voor onze vloerreinigingsdiensten.

Effectieve Technieken
Betrouwbaar
Milieubewust

Vraag gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 2