Uw tegelvloer: tijdloze luxe, met zorg behandeld. Glanzend, beschermd en als nieuw.

Uw tegelvloer krijgt weer die schitterende, oorspronkelijke glans terug, waardoor elke ruimte opnieuw tot leven komt en de schoonheid van het steen echt tot zijn recht komt

Tegelvloeren en plavuizen komen in diverse leefruimtes veel voor. Maar waar geleefd wordt, ontstaat onvermijdelijk vuil. Na verloop van tijd kunnen vuilophopingen, kalkaanslag, zeepresten en vetvlekken zichtbaar worden op uw tegelvloer, wat een onhygiënische indruk kan achterlaten. Het dagelijkse onderhoud is niet voldoende om dit goed te kunnen verwijderen.

Door uw vloer professioneel en periodiek grondig te laten reinigen worden bacteriën vernietigd, vlekken verwijderd en zien zowel uw tegels en voegen er weer als nieuw uit. Tevens is het mogelijk om uw vloer te impregneren (beschermlaag), zodat nieuw vuil zich minder snel hecht aan de tegel en voeg.

Elke vloer is uniek. Wij adviseren u graag over geschikte reinigings-, onderhouds- en beschermingsopties. Afgestemd op het type vloer, de intensiteit van het gebruik en de aard van de vervuiling. Onze vakmensen beschikken over jarenlange ervaring in het milieubewust reinigen en onderhouden van tegelvloeren en plavuizen.

Bent u geïnteresseerd? Of heeft u vragen over de beste behandeling van uw tegelvloer of plavuizen? Neem contact met ons op.

Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Elk project beschouwen wij als een uitdaging waarbij we streven naar perfecte service en het overtreffen van uw verwachtingen.

Onze vertrouwde klanten

Van Heerden vloerreiniging 
en onderhoud is gevestigd
in Akersloot en voert reiniging en onderhoud uit in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht

Wilt u een offerte aanvragen voor reiniging van uw tegelvloer? Klik op de onderstaande link om een offerteaanvraag in te dienen. We zullen u graag voorzien van een prijsopgave voor onze vloerreinigingsdiensten.

Effectieve Technieken
Betrouwbaar
Milieubewust

Vraag gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 2