Uw gietvloer: tijdloze luxe, met zorg behandeld. Glanzend, beschermd en als nieuw.

Uw gietvloer krijgt weer die schitterende, oorspronkelijke glans terug, waardoor elke ruimte opnieuw tot leven komt en de schoonheid van het steen echt tot zijn recht komt

Gietvloeren zijn een moderne en veelzijdige vloeroptie die steeds vaker te vinden zijn in verschillende leefruimtes. Deze vloeren zijn gewaardeerd om hun strakke, naadloze uitstraling en duurzaamheid. Ze zijn verkrijgbaar in diverse materialen, waaronder epoxy en polyurethaan. Ondanks de duurzaamheid van gietvloeren kan er in gebruik vuil en slijtage optreden. Zichtbare tekenen van slijtage, vlekken en het ophopen van vuil kunnen afbreuk doen aan de esthetische waarde van uw vloer.

Wij zijn gespecialiseerd in milieuvriendelijk reinigen en onderhouden van gietvloeren. Met onze professionele aanpak, doeltreffende technieken en hoogwaardige materialen zorgen wij ervoor dat uw gietvloer er als nieuw uitziet en optimaal blijft presteren.

Elke vloer is uniek. Wij adviseren u graag over geschikte reinigings-, onderhouds- en beschermingsopties. Afgestemd op het type vloer, de intensiteit van het gebruik en de aard van de vervuiling. Onze vakmensen beschikken over jarenlange ervaring in het milieubewust reinigen en onderhouden van gietvloeren.

Bent u geïnteresseerd? Of heeft u vragen over de beste behandeling van uw gietvloer?
Neem contact met ons op.

Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Elk project beschouwen wij als een uitdaging waarbij we streven naar perfecte service en het overtreffen van uw verwachtingen.

Onze vertrouwde klanten

Van Heerden vloerreiniging en onderhoud is gevestigd
in Akersloot en voert reiniging en onderhoud uit in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht

Wilt u een offerte aanvragen voor reiniging van uw gietvloer? Klik op de onderstaande link om een offerteaanvraag in te dienen. We zullen u graag voorzien van een prijsopgave voor onze vloerreinigingsdiensten.

Effectieve Technieken
Betrouwbaar
Milieubewust

Vraag gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 2